Abonnementsartikel

XR Enduro-serien af Cub Cadet robotplæneklippere bliver nu udvidet med den nye XR1 500, så der nu i alt er syv modeller til rådighed.

XR1 500 er det mindste medlem af familien af Cub Cadets robotplæneklippere, og med en dækning på op til 500 m2 er denne robotplæneklipper stor nok til at klare de fleste almindelige villahaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye robotplæneklipper kan håndtere flere zoner, hvilket betyder, at flere områder af græsplænen kan kombineres, så de kan passes ved hjælp af en enkelt robot. Har man separate zoner, der ikke er forbundet til hovedgræsplænen, er der mulighed for at tilkøbe en ekstra ladestation eller en extern signalsender (RoboZone).

Patenteret Bio-Klip skjoldrenser

XR1 500 er som standard udstyret med et bio-klip klippeskjold, der kan indstilles trinløst i højden, så den rigtige klippehøjde altid kan vælges. Klippeskjoldet er flydende ophængt, så det indstiller sig til selv under ujævne overflader, så klipningen bliver mere præcis og ensartet. Robotplæneklipperen er også udstyret med en patenteret Cub Cadet bio-klip skjoldrenser, som er standard på Cub Cadet XR1 500. Skjoldrenseren fjerner automatisk græsrester fra klippeskjoldet, hvilket giver en bedre ydelse og et lavere vedligeholdelsesbehov.

Smart for fremtiden

Via være RoboConnect-modulet kan robotterne både modtage kommandoer og sende informationer. RoboConnect forbinder XR-robotterne med MyXR online-portalen. Via portalen kan brugerne til enhver tid kontrollere robottens brugsdata og se klippeplaner, samt ændre dem efter behov.