Abonnementsartikel

Timingen er ikke tilfældig. Græsset er begyndt og spire, så det varer ikke llængen, inden plænen skal slås. Fra Robomow kommer den nye robotplæneklipper RX50u lige til tiden. Den nye model har en køretid på op til 180 minutter og anbefales til haver på op til 400 m2. RX50u er det nyeste skud på stammen i Robomows RX-serie.

RX50u har et genopladeligt 12V Li-Ion-batteri, og med det patenterede mulch cleaner-system (selvrensende system), fjerner RX50u automatisk græsafklip fra robotten under kørslen, og renser samtidigt det fjederophængte klippesystem. Mulch cleaner er dog ekstraudstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Manøvredygtig

RX50u har fået forbedret manøvredygtigheden med en unik metalglider, der gør, at når maskinen elegant glider hen over plænen, undviger den forhindringer, og klarer smalle passager samt skarpe hjørner. Selv på våde overflader forbliver RX50u stabil, idet den er udstyret med pighjul, der har et fast greb i det våde græs.

En rustfri stålklinge giver robotten en klipning på mellem 15 - 45 mm og en klippebredde hele 18 cm. Det afklippede græs formulder hurtigt og naturligt, hvilket sikrer, at fugten og mineralerne forbliver i jorden.

Klippesystemet på alle modellerne i Robomows RX-serie er fjederophængt, hvilket ifølge producenten betyder, at robotterne tilpasser sig optimalt til terrænet.

RX50u kan betjenes via en smartphone, hvor man nemt laver alle indstillinger, og finder gode råd, tips og tricks til installation, betjening og vedligeholdelse.

boa