Abonnementsartikel

Dansk Limousine Forenings forårsauktion ved Sønderskov Slot i 2018 var en stor succes. Nu gentages succesen.

De 15 limousiner, som skal på auktion 30. marts, er alle nøje udvalgt af erfarne folk fra foreningens auktionsudvalg, som har været rundt i 27 forskellige besætninger for at besigtige mulige emner, skriver foreningen i deres indbydelse til auktionen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flokken af auktionsdyr afspejler, at foråret er tiden, hvor mange handler foldtyr. Der er nemlig udtaget flest tyre. Alle, der har overvejelser om at købe ny foldtyr i den nærmeste fremtid, opfordres derfor til at lægge vejen forbi auktionen. Kom i god tid, så der er tid til at besigtige og sammenligne de forskellige tyre, inden selve auktionen begynder, skriver foreningen.

Kataloget, som er udsendt til foreningens medlemmer, og som kan downloades fra foreningens hjemmeside, rummer billeder og beskrivelser af auktionens ni tyre, tre køer og tre kvier.

Der er limousiner for enhver smag, spændende afstamninger, godt eksteriør og gode produktionsresultater. 10 ud af de 15 auktionsdyr er pollede, heraf er to tyre homozygotisk pollede.

Interesserede købere, der ikke har mulighed for at være fysisk til stede under auktionen, har mulighed for enten at afgive forhåndsbud eller for at byde med via telefon under selve auktionen.