Abonnementsartikel

I denne tid taler rigtig mange producenter om IoT (Internet of Things), hvilket er et smart udtryk, der i virkeligheden blot dækker over, at man forbinder så mange ting som muligt via internettet. Det gælder eksempelvis køleskabe, musik, belysning og varme, men der er et enkelt opholdssted i huset, som halter lidt bagefter. Og det er badeværelset.

Hvor meget andet i hjemmet i dag som nævnt styres og kan programmeres digitalt, så er badeværelsets ritualer fortsat forbundet med klassiske tænd-, sluk- og skylmekanismer, som harmonerer dårligt med tidens store smart living trends og convenience-krav.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det har producenten Geberit gjort noget ved. Firmaet har føjet ny teknologi til deres AquaClean douchetoiletter, der rengør dig med vand efter toiletbesøg, så man nu nu via en app på telefonen kan styre både skyl og det moderne toilets andre funktioner direkte fra mobilen.

Mobilen med på toilettet

Undersøgelser peger på, at 25 procent af alle danskere tager mobiltelefonen med på badeværelset under toiletbesøg, så hvorfor ikke benytte ventetiden på badeværelset til at foretage sig noget fornuftigt.

Den nye Geberit AquaClean app gør det lige som toilettes medfølgende fjernbetjening muligt at skræddersy vandstrålens intensitet, sprayarmens position, varmen i brættet, og toilettets indbyggede varmluftstørring til den enkelte brugers præferencer, og den kan desuden bruges, selv når man er langt hjemmefra.

Så snart man bor på hoteller med Geberit AquaClean toiletter af typen Mera eller Tuma, husker appen de personlige indstillinger og medvirker på den måde til at skabe følelsen af "home away from home".

Geberit AquaClean App kan downloades gratis fra App Store og Google Play og fungerer til toiletmodellerne Mera og Tuma. Appen indeholder desuden produktinformation og små, korte videoer, der gør det nemt for brugeren at forstå og udnytte toilettets forskellige features optimalt.