Abonnementsartikel

Der er mere end tre måneder til åbningen af Landsskuet 2019 i Herning, men dyrskuet er allerede tæt på at melde udsolgt på Landsskuepladsen, hvor maskiner og produkter til landbruget og livet på landet udstilles den 4.-6. juli.

- Der er kun ganske få ledige stande tilbage, selv om vi i år oven i købet har fået mere plads i hjertet af Landsskuepladsen ved at flytte vores fødevareudstilling ind i natur- og haveudstillingen. Her etablerer vi under titlen "Fødevarer i naturen" et anderledes og større område med fokus på fødevareoplevelser, siger Mads Fjordside, daglig leder af Landsskuet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han glæder sig også til et nyt samarbejde med fagmediet Maskinbladet, som sammen med fuldtidslandmænd skal udpege de største nyheder i maskin- og produktudstillingen. Blandt de nye udstillere, der får chancen for at vinde Landsskuets Nyhedspris, er for eksempel DeLaval og Lemken.

Landsskuet, der er det landsdækkende dyrskue i Danmark, udstiller desuden cirka 2500 af landets bedste husdyr. Tilmeldingen af heste, kvæg, får og geder åbner i løbet af april.

Cirka 50.000 gæster besøger hvert år det store dyrskue, der varer tre dage.