Abonnementsartikel

G2200E-modellerne fra Giant kombinerer det bedste fra begge verdener til en knækstyret læsser - lydsvag drift og ingen CO2-udledning. Minilæsseren bliver dermed den ideelle maskine til læsseopgaver inden døre, og på byggepladser i byen.

Det skriver Brdr. Holst Sørensen i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klar til fremtiden

I sommeren 2016 åbnede et nyt forsknings- og udviklingscenter på Giant fabrikken for at udvikle og bygge nye og innovative maskiner. En betydelig udvidelse i blandt andet ingeniørafdelingen betyder, at viden forbliver i huset, og bibeholder fokus på udviklingen af eldrevet maskiner. G2200E repræsenterer fremtiden inden for elektriske minilæssere fra GIANT, og er det første svar på en stigende efterspørgsel på CO2-neutrale læssemaskiner.

G2200E-læsseren er som standard udstyret med et 48 volts lithium-ion batteri, placeret hvor motoren traditionelt sidder på en Giant.

Læsseren har to separate elektriske motorer, en 6.5 kW til kørsel af maskinen, og en 11.5 kW for hydraulikken. G2200E er med en løftehøjde på 2.85 meter og en løftekapacitet på 1,650 kg. perfekt til opgaver i højden. G2200E X-TRA har en løftekapacitet på 2,200 kg, og en løftehøjde på 2.45 meter, og er udviklet til ekstremt tungt arbejde, specielt inden for entreprenør og byggesektoren.

Det er muligt at vælge mellem tre batteristørrelser, efter hvilket der passer bedst til behovet, arbejdsopgaver eller anvendelsesmulighederne.

G2200E maskinerne kan konfigureres efter kundernes ønsker, startende med valget om en Standard eller X-TRA-model. Dernæst står valget mellem tre litium-ion batterier. Hvad angår optioner, er der masser af muligheder. Overvej gerne en EU-certificeret kabine, sikkerhedstag eller et foldbar sikkerhedstag. Mulighederne byder også på Aircondition og op til tre funktioner i front.