Abonnementsartikel

Nu er det slut med pollenbefængte havemøbler og rester af pottemuld på altanen. Sådan lyder det fra Gardena, der nu lancerer en ny håndholdt støvsuger. Ifølge producenten er der tale om den første håndstøvsuger, der er skabt til udendørs brug. Støvsugeren kan opsuge både fugtige og tørre elementer - fra helt små støvpartikler til jord og blade.

Eftersom EasyClean Li-støvsugeren er en batterimaskine er den let at arbejde med og kan hurtigt ryddes af vejen. Der er ingen kabler i vejen, og man genoplader nemt støvsugerens indbyggede batteri.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fleksible mundstykker

Med EasyClean Li-støvsugeren følger to mundstykker: Et sprækkemundstykket til koncentreret sugeevne og et børstemundstykket til fastsiddende snavs og skånsom opsugning. Man kan dog supplere med mere tilbehør: et filter til støv og krummer; et forlængerrør til at nå svært tilgængelige områder; et kort sprækkemundstykke og endelig et polstringsmundstykke til sofa, hynder og andre stofflader ude og inde.

Håndstøvsugeren kan også bruges indendørs til for eksempel krummer i sofaen, støv i hjørnerne og opsamling af grannåle fra juletræet.

Let opbevaring

EasyClean Li kommer med et vægbeslag med indbygget oplader, der gør maskinen nem at opbevare håndstøvsugeren i haveskur, garage eller kælder. På den måde er EasyClean Li altid opladet og klar til brug, når man har behov for det.