Abonnementsartikel

Hvis du er træt af at ligge på knæ og fjerne ukrudt mellem fliserne, så er den nye 18V batteridrevne fugerenser fra Ryobi muligvis noget. Som udgangspunkt er den beregnet til at rengøre fuger og mellemrum mellem fliser, men man kan også tilkøbe en allroundbørste, der er beregnet til at give flisernes overflade nyt liv.

Fugerenseren består af en stålbørste, der roterer ved høj hastighed, og man fører stille og roligt renseren langs alle kanter, sprækker og fuger. Med allroundbørsten (skal tilkøbes) kan man ydermere rengøre enhver form for træoverflade, flisebelægning og andre udendørs overflader. I modsætning til en traditionel skrubbebørste behøver man blot at skubbe fugerenseren hen over overfladen og lade den 18V store motor og de hårdføre børster fjerne det mos, ukrudt eller snavs, der har samlet sig på terrassens overflade.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I modsætning til brug af en en højtryksrenser risikerer man ifølge producenten ikke at beskadige mørtel eller løfte fliserne op.

Nem at skifte tilbehør

Skift af tilbehør sker ved at trykke på en udløser, hvilket gør det nemt at skifte efter behov. Alt tilbehør er designet således, at det kan af- og påmonteres med én hånd, så den anden hånd er fri til at holde sikkert på redskabet.

Længden af fugerenseren justeres ved at åbne låsen og justere teleskopskaftet op eller ned til den ønskede højde. Derudover kan vinklen på fronthåndtaget finjusteres efter behov, således at man opnår et godt greb og god arbejdsstilling under arbejdet. Dette gøres ves at løsne håndtagets drejeknap.

Der medfølger afskærmning til både stålbørsten og allroundbørsten for at beskytte brugeren mod flyvende genstande.

18V fugerenseren er den seneste tilføjelse til firmaets One+ system, hvor det samme batteri kan bruges til over 100 forskellige have- og elværktøjer.