Abonnementsartikel

Gardenas nye haveslange, Liano, er en bekvem løsning til terrasser og haver af enhver størrelse. Haveslangen består af en indvendig slange beklædt med et solidt tekstilmateriale, der gør det muligt at trække slangen rundt i haven og omkring hjørner uden at vride den eller slå blokerende knuder på slangen. Faktisk kan man ifølge producenten trække den over terrassen og igennem rosenbedet uden at beskadige den.

Nem at opbevare

Lianos tekstildesign gør det lettere at bære og trække rundt end en konventionel PVC-slange. Og så fylder den ikke ligeså meget som en normal haveslange. Når der ikke er vand i slangen, falder den sammen og bliver flad. Derfor kan man uden besvær sno slangen rundt om armen eller rulle den op på slangevognen eller tromlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når slangen fyldes med vand, udvider den indre slange sig til en diameter på 13 mm og kan klare op til 35 bar i vandtryk. Endelig er slangen UV-resistent og frostsikret.

Liano haveslangen fås i tre længder, hhv. 15, 20 og 30 meter, alle med 30 års garanti. Sættet leveres komplet med hanekobling med gevind, slangekobling, vandstop og vandingssprøjte.