Abonnementsartikel

Schäffers el-hjullæsser er rendyrket Litium-teknologi. Det er kun redskaberne, der bruger hydraulik, hvilket gør det muligt at koble det store udvalg af redskaber, der allerede findes til Schäffer på elmaskinerne. Ligesom de kan bruges på tværs af maskiner, hvis man også allerede har en diesel udgave. Samtidig udmærker den nye Schäffer sig ved at kunne køre 20 km/t, hvilket den opnår lynhurtigt.

- Schäffer 23e skal ses som et alternativ til diesel udgaverne, som pludselig gør det muligt at køre i lukkede haller, eller i støjfølsomme områder. Samtidig har fordelen af at man kan bruge den i terræn og andre steder hvor for eksempel en gaffeltruck vil have det svært, skriver Helms TMT Centret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Merprisen i forhold til Diesel udgaverne udlignes over tid, da service og driftsomkostninger til for eksempel el i stedet for diesel er væsentlig lavere end en diesel udgave.

- Vi forventer dog ikke umiddelbart at en diesel maskiner bliver afløst alle steder af de nye maskiner. Men at el-maskiner blot er med til at udvide anvendelsesmulighederne og selvfølgelig i nogle tilfælde er mere oplagt end brændstofudgaven, siger brand manager Allan Helms, Helms TMT Centret.

Helms TMT-Centret har afdelinger i Herning, Aarhus og Ringsted.