Abonnementsartikel

Kobelco har lanceret den nye model SK85MSR-7, og ifølge en pressemeddelelse fra forhandler Erenfred Pedersen A/S, byder den nye gravemaskine på overlegen ydelse og højere effektivitet med øget hastighed end tidligere modeller. Modellen er udstyret med ny og stor kabine, og den nye model fås allerede nu hos Erenfred Pedersen A/S.

Udvikling og lancering af Kobelco SK85MSR-7 sker på baggrund af producentens ønske om at tilføre det europæiske marked en otte tons gravemaskine på absolut topniveau. Med den nye model ønsker japanske Kobelco at lægge sig i føresædet på området, hvad gælder ydeevne, præcision og førerkomfort.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Høj komfort og sikkerhed

Ifølge Kobelco har flere års forskning og udvikling samt feedback fra kunder på den tidligere model SK85MSR-3 medført væsentlige forbedringer på den nye SK85MSR-7. Modellen kommer med en helt ny kabine, hvor sædet indstilles variabelt i forhold til benpladsen, hvilket gør det nemmere at komme ind og ud af maskinen for operatøren. Sædet er luftaffjedret med varme, og kabinen har forbedret luftcirkulation. Med LED-lamper og kamera øges udsyn, og nye parallelle vinduesviskere øger sikkerheden omkring maskinen.

- Kabinens størrelse, design og indretning er så markant forbedret at det på alle måder er væsentligt bidragende til et forbedret arbejdsmiljø og højere sikkerhed for maskinfører og arbejdende omkring maskinen, siger produktansvarlig Jørgen Olsen, Erenfred Pedersen A/S.

Ny SK85 med øget effektivitet

Maskinen byder på forbedret effektivtet med en reduktion på 15 procent af driftstid og en stigning på 37 procent i gravehastigheden. Motorens ydeevne er steget med 23 procent sammenlignet med den tidligere model. Dertil en gravekraft på op til 60,3 kN for overlegen effekt i områder med hård jord. Andre forbedringer er at gravemaskinens undervogn er løftet med 20 mm for at reducere skader fra underlag, hvor maskinen opererer i terræn med mange sten og beton.

Teknologi til reducering af støj

Kobelco SK85MSR-7 er udstyret med Kobelcos iNDr (Integrated Noise and Dust Reduction Cooling) teknologi. Denne teknologi giver en lav støjdrift, ekstraordinær motorkøling, forbedret pålidelighed, minimalt driftstop og et mere behageligt arbejdsmiljø for operatøren.

De første Kobelco SK85MSR-7 er allerede på vej til de danske kunder, lyder det fra Erenfred Pedersen A/S.