Blandt de faste deltagere på Have & Landskab er Svenningsens, som blandt andet har en af de friske Bauma-nyheder med til Slagelse.

Marketing- og produktchef Lars Rævsager fra Svenningsens ser Have & Landskab, H&L, som en god anledning til at komme tæt på virksomhedens kunder - fra anlægsgartnere over entreprenører til kommuner, boligselskaber og så videre.

Svenningsens har den nye Bobcat E10 electric med. Den blev præsenteret i en prototype på Bauma i 2016, men først til dette års udgave af gigantmessen blev minigraveren på batteri lanceret til åben handel.

- Bobcat E10 electric er støjfri, har batterikapacitet til en hel arbejdsdag og er perfekt til indendørs brug samt nedbrydning af huse. Det er derfor ikke uden grund, at den er indstillet til Maskinleverandørernes Innovationspris, som igen i år uddeles til de mest banebrydende produktnyheder på messen.

Det fortæller Lars Rævsager om minigraveren, der vil blive lanceret på det danske marked til december.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hemmeligt våben mod ukrudt

Spørger man Lars Rævsager, bliver ukrudtsbekæmpelse endnu engang et af messens varme emner. Det skal ikke mindst ses i lyset af sidste sommer, hvor tørken resulterede i et afbrændingsforbud, som medførte, at ukrudtet stortrivedes på trods af de høje temperaturer. Til at bekæmpe de uvelkomne vækster har Svenningsens medbragt en prisvindende løsning.

- HeatWeed bekæmper effektivt ukrudt ved roden ved hjælp af 100 procent rent vand. Samtidig er du sikret en stabil temperatur på 98 grader, hvilket giver den bedst mulige effekt, ligesom du undgår unødig brug af kemi. Vi er ikke i tvivl om, at løsningen vil blive et hit blandt de besøgende, da vi grundet sæsonen oplever en stor interesse fra blandt andet boligselskaberne, der for længst har sat ind over for ukrudtet, forklarer han.

En anden relevant løsning, som maskinleverandøren glæder sig til at fremvise til de fremmødte boligselskaber, er nyheden X 45 fra Holder - en lille kompakt redskabsbærer med en høj hydraulisk performance.

- Den nye X 45 kan løfte en bred vifte af opgaver, herunder transport af græsklippere, saltspredere og andre mindre redskaber. Trods sin størrelse er den udstyret med en stor 45 hestes motor, som vi også er i stand til at levere i en benzinudgave, siger Lars Rævsager.