Abonnementsartikel

Så er det tid til at flytte bagdelen væk fra hængekøjen og finde mobilen eller kameraet frem. I hvert fald, hvis du er interesseret i at gøre havelivet en smule lettere. Præmien i Fritidsmarkedets aktuelle fotokonkurrence med temaet "Mit bedste feriebillede" er nemlig en batteridrevet trimmer fra Stihl.

Der er tale om model FSA 56, som er en let og støjsvag batteridrevet trimmer, hvor ergonomien er i fokus. Skaftets længde justeres med et enkelt tryk på en knap, og softgreb-håndtaget kan vinkles uden brug af værktøj. Du skal heller ikke bukke dig og rode rundt for at fremføre mere trimmertråd - den indstilles automatisk ved at banke selve trimmerhovedet let mod jorden, mens maskinen er tændt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det miljøvenlige Lithium-Ion-batteri kan let skiftes rundt - det samme batteri passer nemlig til alle maskiner i Stihls Compact-serie.

Husk at stemme

Trimmeren FSA 56 inklusive batteri og lader er sponseret af Stihl og har en vejledende udsalgspris på 1.995 kroner inklusive moms.

rich-media-2
Det miljøvenlige Lithium-Ion-batteri passer til alle maskiner i Stihls Compact-serie. Pressefoto.

For at deltage i konkurrencen skal du indsende op til tre billeder med en maksimal billedstørrelse på 5 MB på www.fritidsmarkedet.dk.

Det er læserne, der bestemmer, hvem der vinder, så husk både at stemme på fritidsmarkedet.dk og del dit billede på Facebook.

Konkurrencen løber indtil den 28. august 2019.boa