Abonnementsartikel

I Europa har John Deere i år introduceret ZTrak 900 serie Zero-Turn rotorklippere for den professionelle bruger, uden de skal være bange for at skulle punktere. Det nye Michelin X Tweel Turf Airless radialdæk betyder, at kunderne måske aldrig får brug for at købe bagdæk til deres Zero-Turn klippere igen.

I modsætning til traditionelle luftdæk eliminerer Michelin X Tweel Turf i realiteten drilske dækproblemer såsom punkteringer, og det er næsten vedligeholdelsesfrit. Den nye Z994R udstyret med X Tweel Turf dæk havde dansk messedebut på John Deere standen på den nyligt overståede Have & Landskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Z994R modellen tilbyder en kombination af førerkomfort, produktivitet og kvalitetsfinish på et højt niveau. Modellen er skabt for kunder, der søger en mere kompakt løsning til opgaver, hvor pladsen er trang. Den er udstyret med en 25 hk (18,4 kW) dieselmotor, ekstra robust ramme og et klipperskjold med remtræk for optimal effektivitet. Den høje ydeevne understreges yderligere af et 7-Iron PRO rotorskjold på 137 cm med sideudkast.

- Z994R brillerer under de mest krævende forhold og leverer samtidig den brændstoføkonomi, kompakte størrelse og holdbarhed, som erhvervskunderne sætter stor pris på, fortæller John Deeres European Turf Sales & Marketing Manager, Carlos Aragones.

Michelin X Tweel Turf dæk har samme dimensioner og boltmønster som et standarddæk, men benytter gummiteknologi fra bilbranchen, som gør at slidbanen holder op til tre gange længere. Tweel-dækket modvirker desuden jordpakning og øger køreoplevelsen, hvilket understøttes af klipperens nye ComfortGlide sæde.