Abonnementsartikel

Med en fælles vision om at skabe holdbare heste igennem langsigtet træning lanceres nu et samarbejde mellem Agria og laboratoriet Equilab. Ved at kombinere Agrias viden om holdbar træning og Equilabs mulighed for at tracke hestens bevægelser under træning er håbet at få fokus på at planlagt, langsigtet træning øger holdbarheden hos vores heste.

Målet er at tydeliggøre betydningen af varieret og planlagt træning for at få sunde og holdbare heste. Agria har sammen med sine svenske profilryttere udviklet træningsøvelser, information og gode råd. Gennem Equilab-appen får ryttere altså adgang til Agrias vidensbank og kan bruge dette i deres daglige træning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil sætte fokus på, hvad du gør, når du træner og give alle ryttere et værktøj, hvor de kan se fordelene ved at planlægge deres træning. Det er vigtig viden, der forhåbentlig bidrager til færre haltheder og på lang sigt flere sunde og holdbare heste, siger Tine Antvorskov, direktør i Agria Dyreforsikring.

Opdateres løbende

Indholdet i appen bliver regelmæssigt opdateret med nye øvelser med hjælp fra Jens Fredricson og Kati Ojala, springtrænere på Ridskolan Strömsholm, samt dressurøvelser af blandt andet Grand Prix-rytteren Gunilla Byström. Dertil kommer også inspirationsvideoer, Agrias træningsskabelon og masser af anden inspiration i appen. Formålet er et kontinuert fælles arbejde, der bestræber sig på at sprede viden om sunde og holdbare heste.

- Målet med Equilab er at give ryttere indsigt og viden om deres egne træningsmønstre. Denne information muliggør både udvikling og holdbar træningsplanlægning, og vi er meget glade for at deltage i Agrias projekt, der gennemsyres af vores fælles visioner, siger Adam Torkelsson, CEO i Equilab.

Her kan du hente appen til iOS.

Her kan du hente appen til Android.