Abonnementsartikel

Maskinerne var gule og hed Mustang, da direktør Christian Andersen hos Dianalund Motor A/S første gang tog en snak med sælger Michael Lehnshøj hos Scantruck. Nu er aftalen faldet på plads: Dianalund Motor er Scantrucks første officielle forhandler af minilæssemaskiner på Sjælland. Men ikke af gule Mustang'er. Derimod røde Manitou-minilæssere, skriver Dianalund Motor A/S i en pressemeddelelse.

- Manitou er helt i front på verdensplan med teleskoplæssere og terrængående gaffeltruck. Koncernen ejer Mustang, som producerer både knækstyrede og skridstyrede minilæssere og har besluttet at forenkle tingene ved simpelthen at markedsføre ét mærke. Det hedder så Manitou, og maskinerne er de samme, men blot røde. Minilæserne produceres uændret på samme fabrik i USA, så der er tale om de samme produkter, blot i en anden farve, fortæller Michael Lehnshøj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Have & Landskab

Dianalund Motor debuterede som forhandler af Manitou-minilæssere i forbindelse med udstillingen Have & Landskab i Slagelse, hvor Christian Andersen mere end én gang var omkring Scantruck-standen for en snak med Michael Lehnshøj.

- Emnet kom faktisk op, da vi mødte hinanden i festligt lag. Siden har vi løbende talt sammen om muligheden for, at Dianalund Motor skulle blive forhandler. Derfor var det lige til højrebenet for os. Vi er helt gearet til opgaven med to servicevogne, der dedikeres til minilæssere, siger direktør Christian Andersen.

Han er anden generation i det sjællandske maskinfirma, som hans far, Kurt Andersen, lagde grunden til i 1979. Efter et glidende generationsskifte over fem år, blev Christian Andersen eneejer af Dianalund Motor A/S den 1. januar i år. Foruden direktøren selv, har yderligere syv medarbejdere deres daglige dont i virksomheden på Ventemøllevej i Dianalund.