Abonnementsartikel

Stihl præsenterer nu, hvad de selv kalder for markedets mest kraftfulde og bekvemme løvblæser nogensinde med ny SmartStart. BR 800 har enkel sidestart, som giver brugeren nemmere betjening. Den nye løvblæser har et trinløst justerbart blæserør samt et håndtag, der reducerer vibrationer takket være det nye ergonomiske bæresystem samt indbygget antivibrationssystem.

- Den nye sele med S-formede skulderremme muliggør, kombineret med bryst- og hoftesele, en høj og bekvem bæreposition for både mænd og kvinder. Sidestarten SmartStart har også funktionen Easy2Start, som gør, at man ikke behøver rykke så hårdt for at få maskinen i gang. Du får en nem start, uden at du behøver tage maskinen af, siger René Gjølander, teknisk chef hos Stihl Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Effektiv rydning

Ifølge Stihl er BR 800 markedets mest kraftfulde rygbårne løvblæser og er tilpasset professionelle brugere til effektiv rydning af løv, affald og grene i store områder. BR 800 har også et af markedets laveste brændstofforbrug, men samtidig en høj blæsekraft på hele 41 Newton. Det lave brændstofforbrug betyder, at driftstiden øges med cirka 20 procent, og at der kan udføres mere arbejde på én tank.

Løvblæseren har nem justering af både gashåndtaget og blæserøret uden brug af værktøj. BR 800 er nem at transportere takket være fastgørelsesanordningen, som gør, at blæserøret nemt kan sættes på maskinen. Løvblæseren er desuden udstyret med et hul til en vægkrog, så den er nem at opbevare.

Tilbageslag minimeres af det nye lige mundstykke og det stabile styr.

- Med Stihl antivibrationssystemet er vibrationerne blevet reduceret til noget af det laveste på markedet, og samtidig har vi sikret, at BR 800 giver en blæsekraft i topklasse. Resultatet er en utrolig stærk og effektiv løvblæser, afslutter René Gjølander.

Som standar er medfølger styr til BR 800. Det leveres sammen med maskinen.