Abonnementsartikel

Det kan være svært at finde en fornuftig arbejds-ATV, hvis man ikke har lyst til at grave dybt i lommerne. Men kan man undvære firhjulstræk og kraftig motor med mere og nøjes med en solid ATV, der kan komme ud over stepperne på en fornuftig måde, er der godt nyt.

Hos P. Lindberg, hvor man længe forhandlet ATV'ere i den lave ende af prisskalaen, har man fået en ny maskine hjem - lige i tid til at kravle ind under juletræet til manden, der - næsten - har alt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en Hunter 200 på 170 kubik. Den har et fremadgående, et neutral og et bakgear og to-hjuls træk med luftkølet fire takts-motor. Og Så har den hydrauliske skivebremser både for og bag, siger Claus Fink, tekniker hos P. Lindberg.

Kun til privat område

Den nye Hunter 200 er en arbejds-ATV beregnet til brug på privat område, og noget kunne tyde på, at der har været behov for netop den type ATV.

- Indtil videre har vi rigtig god erfaring med den nye Hunter 200. Første sending vi fik hjem, der fik vi 168 maskiner, og de blev solgt på cirka halvanden måned. Nu har vi så lige fået en ny sending, og der er allerede solgt 60 eksemplarer. Så salget er gået over al forventning, og vi forventer at komme til at sælge rigtig mange maskiner fremover, siger han.

Hunter 200 er afløseren for firmaets Gepard-model, som røg over disken i 6.500 eksemplarer, så den har noget at leve op til. Selv om den er i den billige ende af skalaen, kommer den med håndbeskyttere, LED-kørelys, digitalt speedometer og omdrejningstæller. ATV'en har bagagebærer både for og bag, og hertil kommer monteret kugletræk, så maskinen kan bruges til at trække diverse redskaber og trailere.

- Man får virkelig en god og billig maskine. Og det er faktisk en ganske kraftig maskine, siger Claus Fink om Hunter 200, der er udstyret med CVT-transmission.