Abonnementsartikel

Det skal være stort set som altid, og så alligevel gerne med et drys fornyelse, når gode traditioner skal holdes i hævd. Og ikke mindst juletraditioner.

Stemas vil ramme begge dele, når der i dag fredag 27. december holdes jul på værkstedet på Tolsagervej 2 ved Hadsten. De sædvanlige værkstedsaktiviteter suspenderes for en stund, og i stedet rigges an til åbent hus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Helt overordnet står der bare julehygge på programmet. Vi vil gerne hilse på så mange af vores kunder og andre bekendte som muligt og ønske godt nytår. Stemas' jule-åbent-hus er en mangeårig tradition, både for os i firmaet og for mange af vores kunder. Mange benytter dagen til lidt jule-afstresning og en maskinsnak. Der bliver naturligvis lejlighed til at se på Weidemann-læssere i alle størrelser, Yanmar-gravemaskiner og komprimeringsgrej fra Ammann. Vi sørger også for at være klar med gode tilbud på både nye udstillings- og demo-modeller og på brugte maskiner, siger Poul C. Pedersen fra Stemas.

Han kommer i øvrigt også til at fungere som julemandens hjælper, når der skal deles gaver ud. Stemas har en gedigen portion præmier klar, som skal afleveres på dagen.