Den 6. januar er der premiere på Fritidsmarkedets nye hjemmeside.

Fra den 6. januar vil du få en ny oplevelse, når du går ind på fritidsmarkedet.dk. Vi har over en længere periode arbejdet hårdt med at klargøre en helt ny hjemmeside.

Grunden til, at vi har besluttet at forny fritidsmarkedet.dk, er, at den digitale verden udvikler sig med stigende hastighed, og det giver unikke, nye muligheder for at skabe endnu større værdi for læsere og kunder.

Vi har de senere år oplevet en meget stor stigning i antallet af besøgende på fritidsmarkedet.dk, og vi håber og forventer, at den fremgang fortsætter med den nye udgave. Vi er klar over, at ændringer ikke altid bliver taget lige godt imod blandt vores trofaste læsere, men vi er overbeviste om, at du hurtigt vil blive fortrolig med de nye muligheder.

Med den nye hjemmeside vil du få præsenteret lige netop de emner, du interesserer dig for, på en ny og mere intuitiv måde. Det vil være sådan, at du hurtigt - hvis du har lyst - kan dykke ned i vores store arkiv og få adgang til masser af indhold.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fokus på det gode liv

Printudgaven af Fritidsmarkedet er en avis, der henvender sig til alle boligejere, der bor udenfor de store byer. Vi har fokus på det gode liv - både ude og inde - og derfor skriver vi om alt, der kan inspirere til en nemmere og gladere dagligdag. Det gælder alt fra interviews og reportager til produktnyheder og ikke mindst tips og tricks, der kan gøre livet på landet lidt lettere.

Det samme gælder også vores hjemmeside. Men her får du desuden adgang til tusindvis af artikler om alt fra haveredskaber, heste, hunde og traktorer til tips om, hvordan du modner en avocado på 10 minutter eller bruger din WD 40 på helt nye måder.

Alt sammen bliver præsenteret på en ny og indbydende måde, så du for alvor kan føle dig hjemme på Fritidsmarkedet.dk.

Populær avis

Det nye fritidsmarkedet.dk ændrer ikke ved, at den kendte og afholdte printversion stadig vil lande i din postkasse med et indhold, som 14 gange om året forhåbentlig pirrer til din nysgerrighed og giver dig hjælp til hverdagen - uanset om du skal købe ny havetraktor eller vil vide, hvilken ATV, der er bedst og billigst.

Vi håber, at du vil tage godt imod den nye udgave af fritidsmarkedet.dk, og vi ser frem til at møde dig med masser af godt indhold, der rammer lige netop din interesse.

Vi ses på fritidsmarkedet.dk