Abonnementsartikel

Her på Fritidsmarkedet har vi i lang tid haft en læserkonkurrence, hvor man har kunnet vinde fine præmier ved at sende udvalgte billeder ind til forskellige temaer.

I år har vi valgt at flytte konkurrencen over på Facebook, hvilket gør det hurtigere og nemmere for alle at deltage. Det eneste du skal gøre, er at gå ind på Fritidsmarkedets Facebook-side og kort fortælle, hvem du synes skal vinde månedens præmie.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Og nu er der endnu flere præmier, faktisk starter vi en ny hver eneste måned. Så hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Lækker løvblæser

I den første udgave er præmien en lækker batteridrevet løvblæser fra EGO. Der er tale om modellen EGO Power+ LB 5300E , som kommer med en effektiv, kulfri motor. Maskinen er forsynet med jetturbine-teknologi med en ydelse på op til 900 kubikmeter luft i timen, hvilket med andre ord betyder, at du virkelig kan flytte blade, skidt og møg væk fra din gårdsplads eller fortov.

Støjniveauet er på 82 dB(A), og batteritiden er op til 75 minutter - afhængig af, om du vælger at give den fuld skrue eller tage den lidt mere med ro.

Værdien på EGO Power+ LB 5300E er 3.197,- inklusive moms (Med batteri og oplader.)

Løvblæseren er sponseret af Texas.