sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Det vil altså sige, at en hurtig og stabil hastighed på bredbånd er utrolig vigtig, hvis du gerne vil have den optimale spiloplevelse foran skærmen. Men hvordan kan du så opnå det? Du kan med fordel starte med at foretage en hastighedstest eller speedtest. På den måde har du nemlig mulighed for at kortlægge den nuværende status på din internethastighed derhjemme.

De nye streamingplatforme stiller høje krav til internethastigheden

Der er ingen tvivl om, at der sker rigtig meget inden for gamer- og spilverden i disse tider. For eksempel er spiltjenesten Stadia netop blevet annonceret, og den tilbyder en masse nye muligheder for alle spilleglade mennesker verden over.

Disse nye streamingplatforme, der kommer frem, stiller til gengæld enormt store krav til dit internet. Det betyder altså, at såfremt du vil have mulighed for at spille med på disse nye platforme, skal du have en hurtig og stabil internetforbindelse derhjemme.

Undersøg din hastighed på internet med en grundig test

Hvis du ønsker at undersøge, hvorvidt du har en stabil og hurtig hastighed på internet derhjemme, kan du tage en hastighedstest eller speedtest. Ved at foretage enten en hastighedstest eller speedtest har du mulighed for at undersøge din hastighed på bredbånd, og det tager som regel ikke mere end få sekunder.

Disse tests giver dig desuden mulighed for at måle hastigheden på samtlige bredbåndstyper. Det vil sige, at det er underordnet, om du anvender mobilt bredbånd, ADSL eller fibernet. Det er tilmed flere steder muligt at tage en hastighedstest direkte fra din mobiltelefon.

Sådan opnår du en retvisende hastighedstest

Hvis du gerne vil undersøge, om du har en hurtig internethastighed, så du kan få en optimal spiloplevelse, er der en række råd, du med fordel kan følge. En retvisende hastighedstest eller speedtest kræver nemlig, at du har taget højde for følgende faktorer, der potentielt kan påvirke resultatet:

? Undersøg, om du har datatunge programmer kørende imens

? Det er vigtigt, at du ikke er i gang med at downloade noget

? Foretag testen, når færrest mennesker bruger forbindelsen

? Hastigheden afhænger i høj grad af signalstyrken.

Langsomt internet påvirker din spiloplevelse

En stabil internetforbindelse er altså uhyre vigtig, hvis du er glad for at game og gerne vil opnå den bedst mulige spiloplevelse ? og så er det sådan set ligegyldigt, om du spiller for sjovt eller ej. Det er både vigtigt, at uploadhastigheden er god, og i den forbindelse skal din hastighed på bredbånd være hurtig og stabil.

Har du ofte problemer med langsomt internet, og påvirker det oplevelsen af dit spil derhjemme, kan det være en god idé at tage en hastighedstest eller en speedtest først. På den måde kan du nemlig på kun få sekunder få afdækket, hvordan status er på dit internet, og du kan således få opklaret, hvad der står i vejen for den stabile og hurtige internetoplevelse.

Ved at tage en hastighedstest eller speedtest kan du finde ud af, hvor du skal gribe ind for at få hurtigere internet, så du kan opnå en mere optimal spiloplevelse.