Abonnementsartikel

Den 15. og 16. januar åbnes dørene i Messe C i Fredericia til NutriFair, der er Danmarks fagmesse for husdyrproducenter.

- Vi er ved at være klar. I år har vi jo flere udstillere end nogensinde før - vi er endt på 274. Det er fantastisk at slå udstillerrekord. Vi har mange nye udstillere med, og mange, der har været med tidligere, som nu er tilbage efter en pause, fortæller Jørgen Kronborg, der er projektleder for NutriFair.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På NutriFair 2020 vil gæster ikke kun blive mødt med faglig inspiration, brancheviden og professionelle input inden for staldens fire vægge. NutriFair udvider til også at omfavne det faglige jagtunivers med fokus på landbrugsjord som jagtområder. Besøgende og udstillere får derfor mulighed for at dyrke en interesse, som mange landmand har med at gøre - både i fritiden men også professionelt.

Fagligt perspektiv

Det nye jagtområde kommer til at ligge i den mindre hal (kendt som hal D), og vil omfatte en række udvalgte udstillere med speciale i jagt.

- Jagtområdet på NutriFair 2020 vil i høj grad afspejle fagligheden bag jagt. For eksempel kommer vi til at have oplæg om at leje sin jord ud til jagt - hvad der er lovmæssigt og investeringsmæssigt klogt. Derfor vil besøgende ikke blive mødt en masse jagtstande. Der vil være enkelte stande, hvor man kan købe grej og udstyr til jagt, men det vil i højere grad være det faglige perspektiv, siger projektleder for NutriFair, Jørgen Kronborg.

I midten af jagtområdet vil der blive placeret en netværkscafe, som kommer til at være centrum for jagttemaet. Cafeen giver besøgende og udstillere et intimt område at netværke, tage et opkald på messen eller blot nyde en kop kaffe.