Husqvarna fejrer jubilæum med ny robotplæneklipper i guld.

Hvis du gerne vil have din nabo til at spærre øjnene op, næste gang vedkommende går i haven, så er det nu, at du skal slå til. Husqvarna fejrer nemlig robot-jubilæum med en særlig udgave af deres robotplæneklipper, Automower 315X. Og den er ifølge en pressemeddelelse fra producenten i guld.

Selv om den nye robotplæneklipper sælges som værende af guld, så er det nok ikke nødvendigt at skele til guldprisen, når man investerer i den. Guldplæneklipperen lanceres, fordi det er 25 år siden, at Husqvarna lancerede verdens første kommercielle robotplæneklipper. Nyheden skabte overskrifter i det meste af verdenen, og jubilæet markeres med en limited guld-edition af en af deres mest populære robotplæneklippere, Automower 315X.

Eksklusiv guldmodel

Guldversionen af Automower 315X klipper komplicerede plæner op til 1.600m m2 og klarer let smalle passager, ujævnt terræn og skråninger op til 40 procent. Den er udstyret med GPS-navigation og tyverisporing og kommer i et eksklusivt design med LED-forlygter, kofanger og farvede hjulkapsler. Endelig kan du, uanset hvor du er i verdenen, styre robotplæneklipperen med din mobil via Automower Connect-app''en.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Automower 315X i guld er i handlen fra februar 2020, og med i købet får du Google Nest Hub - en, stemmestyret skærm med indbygget Google Assistent. Guldrobotten findes i begrænset antal.