Abonnementsartikel

Brugervenlig, let og kompakt, terrængående, hurtig og med den nyeste teknologi inden for liftmateriel. Sådan beskriver Jøma Lift Teknik deres nyeste model, som firmaet i marts og april tager på en regulær Tour de Danmark.

- Vi glæder os til at tage rundt i landet og demonstrere vores nyeste model. For med 135 Neo har Leguan overgået sig selv og sat nye standarder for kompakte terrængående personlifte, siger Jørgen Martinsen, direktør i Jøma Lift Teknik.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Firmaet har tidligere haft succes med at vise nye modeller frem for interesserede kunder, som får liftene demonstreret på egen lokation, eller låner en lift i op til en prøveuge.

Fragtes på trailer

Leguan 135 Neo er en videreudvikling af Leguans 135-model og er endnu mere kompakt og let end sin forgænger. Med en egenvægt på 1650 kg. kan liften fragtes på en trailer, hvilket gør den velegnet til håndværkere såvel som private. Med sit omfang på 890x1940 millimeter kan maskinen nemt guides gennem de fleste havelåger, hvor bælterne sørger for gode offroad køregenskaber.

rich-media-2
Leguan 135 Neo vejer kun 1650 kg. og kan derfor transporteres på en almindelig trailer. Foto: PR.

- Om det er træerne, der skal beskæres, tagrenderne som skal renses, vinduerne vaskes eller væggen der skal males, så klarer Leguan 135 Neo opgaven uden problemer. Og man behøver ikke være bange for, at den tager skade under terrænkørsel, da bunden og siderne er fri for slanger og kabler, der ellers kunne hænge fast, siger Jørgen Martinsen.

Højere kurvebelastning end nogen andre

Med den nye model har Leguan taget fat i en af de store problemstillinger i branchen. Kurvebelastningen er forhøjet til et maksimum på 250 kg., hvor andre lifte typisk ligger på 200 kg. Den øgede bæreevne gør det muligt for to personer med materiel at arbejde fra liften samtidig. Hertil styres både lift og bælteundervogn med kun ét joystick, mens automatiske opsætninger sætter liften i vater uden yderligere tilpasning. Liften holder samme afstand mellem kurv og væg i op til syv meters højde.

- Den nye model er en af de mest brugervenlige lifte, vi har. Fleksibel og effektiv til alle professionelle brugere og så nem at betjene, at private og nybegyndere også kan bruge den, fortæller Jørgen Martinsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

135 Neo er udstyret med både en benzinmotor og en 230 volts-motor. Som noget nyt registrerer begge motorer, når liften står stille, og går i tomgang for igen automatisk at starte op, når der er brug for det.