Abonnementsartikel

Selv om det måske ikke ser sådan ud lige nu, så er foråret lige om hjørnet, og det er på tide at tænke på at få terrassen gjort klar til den nye sæson.

Ryobis nye bud på at få fjernet efterårets og vinterens slid fra fliser eller træunderlag en 18V batteridrevet fugerenser eller en ditto terrasserenser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Terrasserenseren med multibørsten er beregnet til brug på alle træterrasser eller gårdhaver, mens fugerenseren med den højhastighedsroterende wirebørste rengører imellem fliser og anden stenbelægning.

Rengøring med multibørsten

Teresserenseren med multibørsten bruges til let rengøring af træbeklædning, fliser og andre overflader i haven.

I modsætning til en traditionel skrubbebørste, behøver fuge- eller terrasserenseren blot at glide hen over overfladen, hvor 18V-motoren og de hårdføre børster fjerner mos, ukrudt eller snavs, som har samlet sig på terrassens overflade eller mellem fliser. Så undgår du at belaste hænder og knæ med manuel skrubning og rengøring.

Ifølge Ryobi er terrasserenseren med multibørste et godt alternativ til en højtryksrenser, fordi den ikke beskadiger mørtel eller løfter fliserne op, hvilket man ofte kan komme til ved højtryksrensning.

Fjern ukrudt og mos med wirebørsten

Fugerenseren bruger en roterende wirebørste til at fjerne ukrudt, mos eller snavs i mellemrum på terrassen. Man skal blot trykke på knappen og skubbe redskabet langs alle kanter, sprækker og mellemrum for at rense dem hurtigt og effektivt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Begge maskiner kommer med teleskopskaft og justerbart ekstrahåndtag, så de kan tilpasses brugere af forskellig højde. Teleskopskaftet justeres ved at åbne låsen og skubbe håndtaget op eller ned til den rigtige højde. Ved at løsne drejeknappen kan vinklen på ekstrahåndtaget finjusteres efter behov for optimalt greb og god arbejdsstilling under rengøringen.

Derudover medfølger en børsteskærm for at beskytte brugeren mod udslyngede genstande.

Skræddersy dit værktøj

Blandt tilbehøret til fuge- og terrasserenserne kan man få forskellige børste, der passer til forskellige opgaver. Det kan for eksempel være en træbørste med bløde børstehår, der er beregnet til rengøring af træoverflader eller forskellige rengøringsbørster til diverse overflader.

De to nye maskiner er en del af producentens One+ system, hvor ét batteri kan bruges til over 100 forskellige have- og elværktøjer.