Abonnementsartikel

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og for havefolket betyder det, at der skal gang i oprydningen. Måske skal der ligefrem fjernes træer, som efterfølgende kan puttes i brændeovnen. Til det formål har man brug for en kædesav, så hvorfor ikke benytte sig af lejligheden og deltage i vores Facebook-konkurrence, hvor præmien netop et en batteridrevet lækker sag fra Stiga.

Og det kræver ikke meget at være med i opløbet. Det eneste du skal gøre, er at gå ind på Fritidsmarkedets Facebook-side og kort fortælle, hvem du synes skal vinde månedens præmie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som nævnt er denne måned præmie en batterudrevet kædesav fra Stiga, men fortvivl ikke, hvis du ikke bliver den heldige vinder i denne måned. Hver måned starter vi nemlig en ny konkurrence, og præmien er hver gang en dyrebar lille sag, der er lige til at tage med i haven eller bare udenfor. Så hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Kraftfuld kædesav

Stiga SPR 500 AE er en kraftfuld, men kompakt og brugervenlig ledningsfri kædesav med et 30 cm sværd og tophåndtag. Kædesaven benytter et lithium-ion batteri, hvilket betyder fri bevægelsesfrihed, færre vibrationer, et lavere støjniveau og ingen emissioner.

Kæden er i høj kvalitet for at få maksimal skærepræcision, og den er udstyret med både top- og sidehåndtag, for at give sikkert og komfortabbelt arbejde. Er man i den situation, at man i forvejen har en batteridrevet Stiga.askine i 500-serien, så kan man naturligvis dele batteri og oplader.

Stiga SPR 500 AE (Inklusiv batteri og oplader) har en vejledende udsalgspris 3.189,- inkl. moms. Præmien er sponseret af Stiga.

Præmien udtrækkes først i april, og vinderen får besked via Facebook.