Endnu en konkurs sender topheste fra anerkendt stutteri på auktion.

Auktionarius Finn Campen blev noget forundret, da han for nyligt blev kontaktet af de to kuratorer, Søren Christensen Volder fra advokatfirmaet Bech-Bruun og Torben Korsager fra Interlex Advokater, der spurgte om Campen Auktioner kunne sælge heste på auktion. Heste som stammer fra konkursboet efter bilforhandleren Kenneth Falke Theil.

- Svaret var, at selvfølgelig kan vi sælge dem, i det Campen Auktioner for cirka et år siden solgte de selvsamme heste til Kenneth Falke Theil. Det skete på den store internationale konkursauktion, som Campen Auktioner afholdte over det anerkendte Stutteri Jens Kvist, så kvaliteten af hestene er vi bekendte med, fortæller Finn Campen, direktør og auktionarius ved Campen Auktioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Dengang fik auktionen stor mediebevågenhed og opmærksomhed fra både ind- og udland, og det var ikke uden grund. Hestene på auktionen var absolut topheste med stærk afstamning og høj kvalitet. Nu får hestefolket endnu en mulighed for at købe hestene, og vi forventer igen stor interesse for auktionen, forklarer Finn Campen.

Vises frem i ridehal

Hestene er nu opstaldet i gode og trygge forhold i det midtjyske med gode bokse og ridehaller, hvorfra hestene vil blive fremvist på eftersynsdagen søndag den 15. marts kl. 11.00. Eftersynet finder sted på Vestbirk Ridecenter, Kongevej 32a, 8752 Østbirk.

Alle hestene er dyrlægekontrolleret og flere af dem er røntgenfotograferet af dyrlæge Niels Guus Andersen, der er til stede på eftersynsdagen, og som kan besvare ethvert veterinært spørgsmål, som man måtte have til hestene.

- Det er heste med stærk afstamning og høj kvalitet, der kan købes på auktionen. Det er heste efter tophingstene Lordanos, Stakkato, For Romance I, Hickstead White, Crown Z, Elanville og Diamant De Semilly, trukket på anerkendte moderlinjer, så der er rig mulighed for at lave en god investering, fortæller auktionarius Finn Campen.

Praktisk information

De 7 heste fra konkursboerne bliver solgt på en netauktion på www.campenauktioner.dk. Det er muligt at byde på hestene online indtil søndag den 15. marts kl. 19.00.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Auktionskataloget bliver løbende opdateret med handelsattester, information om hestene med mere.