Abonnementsartikel

De specialudviklede, kulfri motorer gør, at ProCORE18V-batterierne udnyttes fuldt ud. Ydelsen på de nye Biturbo-vinkelslibere kan derfor sammenlignes med en maskine i ledning på 1.500 watt.

De nye vinkelslibere skærer op til 50 procent hurtigere end den hidtil stærkeste 18 volt-vinkelsliber fra Bosch og er derfor et oplagt valg til de mest krævende slibeopgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bedre beskyttelse øger produktiviteten

Biturbo-vinkelsliberne er 10 procent kortere end konkurrerende modeller på markedet og har en grebsomkreds på 164 millimeter. Sikkerheden er forbedret takket være sensorbaserede funktioner som Drop Control og KickBack Control, som stopper motoren øjeblikkeligt, hvis værktøjet rammer gulvet, eller hvis skiven for eksempel klemmer sig fast.

Alle tre vinkelslibere er udstyret med den nye bremsefunktion X-Brake. Hermed stander maskinen på et sekund. Med Boschs nye innovative teknologi X-Lock (gælder kun GWX-model) kan håndværkere desuden skifte tilbehør på kun fem sekunder - helt uden brug af værktøj.

Bosch øger desuden brugervenligheden med soft-start, genstartsbeskyttelse og ekstra håndgreb med vibrationsdæmpning.

Connectivity-funktioner giver bedre komfort

Håndværkeren kan styre vinkelsliberen fra sin smartphone eller tablet og let justere omdrejningstallet. GWS 18V-15 SC Professional og GWX 18V-15 SC Professional har tre forindstillede omdrejningstal-niveauer, som kan suppleres med yderligere tre til i alt seks forskellige hastigheder.

I Bosch Toolbox-appen kan man se vinkelsliberens status, hvilket gør det let at vedligeholde værktøjet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bosch introducerer i 2020 en række nye værktøjer i Biturbo-serien, som alle er kraftigere end producentens batteridrevne maskiner, som allerede er på markedet. Professionelle brugere får dermed samme eller mere kraft som ved brug af maskiner i ledning på 1000-1800 watt.