Abonnementsartikel

Med deres nye robotplæneklipper Sileno+ 2000 rykker Gardena op i kategorien "meget store plæner." Der er tale om producentens populære robotplæneklipper Sileno, der er beregnet til komplekse plæner helt op til 2000m2, et omfang, der normalt er forundt robotplæneklippere til professionel brug i en højere prisklasse.

Sileno+ 2000 smart har flere funktioner: Den klipper ensartet uden striber - også selvom plænen måske er ujævn, kuperet (op til 35 procent) eller fyldt med smalle passager.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klipper i cirkler

Funktionen SensorControl justerer automatisk klippetiden til græsvæksten, mens du selv kan justere klippehøjden fra 20 mm til 60 mm. Spot Cutting gør det muligt at klippe i cirkler ved områder med særligt højt græs, for eksempel under trampolinen. Og skulle det danske forårs- og efterårsvejr drille med pludselig frost, indstiller Sileno+ 2000 smart klipningen for at beskytte plænen.

Endelig er den nye Sileno med et lydniveau på 60 dB (A) ifølge Gardena en af de absolut mest lydsvage robotplæneklippere på markedet.

Du kan indstille klippetider og tænde og slukke for Sileno+ 2000 smart via den gratis Gardena smart App. Du kan også betjene robotten manuelt på dens intuitive tastatur. Robotten er aktiv godt en time på en ladning og bruger 60 minutter på genopladning.

Til den gamle Sileno

Er du allerede den glade ejer af en Sileno city eller life robotplæneklipper, tilbyder Gardena dig i år en gratis software-opdatering af robotten. Opdateringen giver din Sileno de samme funktioner som hvis du købte en tilsvarende Sileno i år, blandt andet frostsensor, klipning i smalle passager og håndtering af skråninger op til 35 procent.

Det eneste, du skal gøre, er at downloade den komplette opdaterings-pakke - og derefter opdatere robotten. Sileno'er købt i år og fremadrettet vil være opdateret med de nye funktioner.