Abonnementsartikel

Det var en meget tilfreds Finn Campen, der efter søndagens auktion over syv topheste, kunne læne sig tilbage og slappe af.

- Det gik helt fantastisk. Der var kæmpe interesse, og vi fik over 55.000 kroner i gennemsnit per hest, siger ejer af Campen Auktioner, Finn Campen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

De syv heste stammer fra konkursboet efter bilforhandleren Kenneth Falke Theil, og der er virkelig tale om topheste, der er trukket på anerkendte moderlinjer.

Stor interesse

Lørdagen før havde der været fremvisning af de syv heste, og også her var der stor interesse.

- Vores dyrlæge fik masser af spørgsmål omkring hestene, og interesserede fik lov at se dem i hallerne, hvor vi hele tiden sørgede for, at folk holdt afstand til hinanden på grund af smittefare, fortæller han.

Allerede på forhånd havde auktionshuset besluttet at holde auktionen over nettet, og det viste sig at være en god idé.

- Det viser bare, at net-auktion er den helt rigtige måde at gøre det på. Havde det været en fysisk auktion, havde vi været nødt til at aflyse på grund af Corona-virussen, siger Finn Campen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I alt 105 forskellige bydere lod sig registrere til netauktionen, og der blev afgivet 593 bud på de syv heste, der fik et gennemsnitlig hammerslag på omkring 55.000 kroner plus salær.