Abonnementsartikel

Selv om vinteren har været yderst mild i år, så venter vi stadig med længsel efter de første rigtige forårsdage. Men kan du ikke vente, så kan du forlænge havesæsonen og nyde de kølige aftener på terrassen med en CO²-neutral terrasse-varmer fra Hargassner Danmark.

Terrassevarmeren bruger træpiller, så du kan roligt fyre løs med god, grøn samvittighed. Den brænder ved naturlig varmeopdrift og kræver ikke el-tilslutninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brænder i tre timer

Terrassevarmeren kan indeholde op til fem kilo træpiller, som giver omkring tre timers flammer og behagelig varme. Efter de første 3 timer fortsætter terrassevarmeren i yderligere op til 1 time med at afgive varme, men nu uden de store synlige flammer. Terrassevarmeren kan også anvendes på overdækkede terrasser eller balkoner.

Ifølge producenten afgiver er terrassevarmeren ingen uden røg og lugt, og den tændes nemt fra oven med en almindelig grilltænder. Efter endt brug, når terrasevarmeren er kølet af, renses brændkammeret med den medfølgende børste, hvorved asken ender i den integrerede askebeholder i bunden af brænderen.