Gardenas nye HandyMower henvender sig til rækkehuse og kolonihaver.

Har du en lille græsplæne? Så kan Gardenas nye HandyMower muligvis være noget for dig. HandyMower er en batteridrevet plæneklipper designet til små plæner - for eksempel til dig, der bor i rækkehus eller har en by- eller kolonihave. Den miljøvenlige plæneklipper er simpel at bruge, og så holder den ukrudtet nede.

HandyMower er let at bruge. Tryk på startknappen, og du er i gang. Du kan styre plæneklipperen med en enkelt hånd, og ved hjælp af det drejelige håndtag er det let komme ind under havemøbler, mellem blomsterbede og gennem andre snævre passager.

Med HandyMower undgår du ildelugtende benzinos eller ledninger, der kommer i vejen. Den miljøvenlige plæneklipper kører på et 18-volts-batteri, der klipper omkring 50 kvadratmeter græs på 20 minutter. Klippebredden er 22 centimeter, og klippehøjden kan justeres i tre niveauer - fra 30 til 50 millimeter.

Holder ukrudtet nede

Ifølge producenten klipper HandyMower nemlig græsset så fint, at afklippet fungerer som naturlig gødning, der også er med til at holde ukrudtet nede. Klipper du plænen regelmæssigt, vil resultatet være en tæppelignende, tæt plæne med et minimum af ukrudt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

HandyMower kan foldes sammen, så den ikke fylder meget i haveskuret. Batteriet er en del af Gardenas 18-V lithium-ion batterisystem. Det betyder, at det kan bruges til Gardenas andre maskiner i serien, blandt andet hækkeklipper, trimmer og højtryksrenser.