Abonnementsartikel

Nu lancerer Stihl, den nye batteridrevne løvblæser, BGA 86, til professionelle brugere med høje krav. Sammenlignet med sin forgænger har BGA 86 lavere vægt og bedre ergonomi og er nu den mest kraftfulde batteriløvblæser fra Stihl.

BGA 86 er først og fremmest er rettet mod professionelle inden for for eksempel vedligehold af kirkegårde samt kommuner og viceværter. Den er desuden et godt valg til kræsne fritidsbrugere, der ønsker en særlig kraftfuld maskine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lettere og kraftigere

Den nye model vejer næsten et halvt kilo mindre end sin forgænger, BGA 85, men har alligevel 50 procent mere blæsekraft takket være et ultrakompakt design og en højeffektiv EC-motor. Via kontaktarmen kan brugeren nemt justere blæsekraften efter behov.

- BGA 86 er en effektiv batteriløvblæser, der er nem at betjene, og som kan bruges til at fjerne løv, græs, affald og lignende fra f.eks. legepladser, parkeringspladser og i parker, siger Henrik Tångberg, der er Technical Customer Support hos Stihl Danmark.

Det lave støjniveau betyder, at løvblæseren også kan bruges i mere støjfølsomme områder.

Nem at bruge

BGA 86 er ifølge producenten velafbalanceret og nem at håndtere, fordi tyngdepunktet er tæt på håndtaget, så det giver den bedst mulige brugeroplevelse.

- Dette er en fleksibel og ideel maskine, hvis man ønsker hurtige resultater. Den kan bruges med såvel batteri i bæresystem som i maskinens batterirum, siger Henrik Tångberg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

BGA 86 er ligesom forgængeren en del af AP-systemet, og begge løvblæsere er dermed kompatible med samme batteri. Batteriet AP 300 anbefales for at opnå optimal balance.