Abonnementsartikel

Denne måned Facebook-konkurrence har som præmie intet mindre end en Husqvarna Automover 315X robotplæneklipper. Der er tale om en af de bedste robotplæneklippere i klassen, og du kan lige nå at være med, hvis du skynder dig.

Og det kræver ikke meget at være med i opløbet. Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på Fritidsmarkedets Facebook-side og kort fortælle, hvem du synes skal vinde denne måneds fantastiske præmie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som nævnt er denne måneds præmie en Husqvarna Automover 315X robotplæneklipper, men fortvivl ikke, hvis du ikke bliver den heldige vinder i denne måned. Hver måned starter vi nemlig en ny konkurrence. Så hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Premium model

Husqvarna Automower 315X er en premium model i X-line serien. Den klipper komplicerede plæner op til 1600m2, og den kan klare smalle passager, skråninger op til 40 procent og ujævnt terræn.

Robotplæneklipperen har funktioner som Automower Connect med GPS tyverisporing, GPS-assisteret navigation og X-line design med LED forlygter, front kofanger og farvede hjulkapsler. Automower Connect app'en holder dig opdateret: du kan spore robotten, interagere med den og holde dig opdateret, hvor som helst du er i verden.

Præmien kommer inklusive et installationssæt til en have på op til 800m2, og den samlede pris inklusive moms er 19.398 kroner. Sponsor er Husqvarna.

Præmien udtrækkes først i maj, og vinderen får besked via Facebook.