Abonnementsartikel

Middelfart Maskiner er udvalgt af Kellfri til at være certificeret forhandler og servicepartner for Kellfri i Danmark.

Carsten Vesthammer er tidligere landechef for Kellfri, men tilbage i januar i år besluttede hovedkontoret hos Kellfri i Sverige at lukke salgskontoret i Middelfart. Dermed stod Carsten Vesthammer uden job og med masser af viden om Kellfri og en stor kundekreds.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Efter 14 år med Kellfri er jeg den i Danmark, der ved mest om Kellfri og sortimentet, så jeg synes, det er ærgerligt ikke at fortsætte med at servicere alle de gamle og nye kunder med produkterne. Jeg samler nu handsken op, og glæder mig til at fortsætte som ambassadør for Kellfri i Jylland og på Fyn, siger Carsten Vesthammer, der nu kan kalde sig indehaver af Middelfart Maskiner.

Middelfart Maskiner har lejet sig ind hos Axel Knudsen Maskinforretning, Kauslundevej ved Middelfart Øst, tæt på motorvejen. Her er det tanken, at Carsten Vesthammer vil vise store dele af sortimentet i udstilling og have et tæt samarbejde med værkstedet og medarbejderne hos Axel Knudsen.

- Det bliver ren win-win både for mig og for kunderne, der nemt kan komme i kontakt med Kellfri, få adgang til reservedele og blive serviceret på værkstedet, fortæller Carsten Vesthammer.

Større og stærkere maskiner

Kellfri var oprindeligt et maskinmærke, der primært henvendte sig til mindre landbrug og hobbyfolket med mindre landbrugsmasksiner, græsklippere, skovvogne, kinesiske traktorer og tipvogne. Men Kellfri har udviklet sig, fortæller Carsten Vesthammer.

- Grejet er blevet større og henvender sig i højere grad til det professionelle landbrug med et stort sortiment på over 300 varenumre, fortæller den nye maskinforhandler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi tilbyder nu kunden mange flere valgmuligheder end de tidligere standardleveringer fra Sverige, hvor varen kommer umonteret. Det være sig mulighed for afhentning, et kig i udstillingen og/eller færdigmontering og test af det købte. Vi tilbyder også sammen med Kellfri muligheden for tre års garanti på traktorer mod serviceaftale med Middelfart Maskiner, fortæller Carsten Vesthammer.

I øjeblikket findes der to Kellfri-forhandlere i Danmark: Middelfart Maskiner og Minitraktorgården i Næstved og Køge.

Middelfart Maskiner slår dørene op i en tid med udfordringer, og hvor Danmark er lukket næsten helt ned, men det skræmmer ikke Carsten Vesthammer.

- Jeg har endnu aldrig mødt en maskinhandler, som syntes det var nemt at starte nyt, så hvorfor skulle det så være nemt for mig, siger han med et smil i stemmen.

Middelfart Maskiner satser på at holde åbent hus engang i efteråret for at fejre åbningen.