Abonnementsartikel

I denne måneds Facebook-konkurrence har vi en helt speciel præmie. Eftersom foråret er over os, og hækkene i disse dage skyder op i luften og ud til siderne, så tænkte vi, at præmien skulle være en hækkeklipper. Og vi har valgt en ekstra dyr og professionel model fra Makita.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Professionel maskine

Denne måneds præmie er som nævnt en hækkeklipper fra producenten Makita. Men der er ikke tale om en hvilken som helst hækkeklipper. Model DUH601RTE er fra producentens 18V LXT-serie, og det er en superskarp maskine, der både er yderst lydsvag og kommer med helt nyudviklede skråtstillede knive.

Sværdet er intet mindre end 60 centimeter langt, hvilket burde være nok til de fleste hække, og batteriernes arbejdstid rangerer mellem cirka en og tre timer, afhængig af, hvor hårdt du går til den.

rich-media-2
Hækkeklipperen fra Makita har en værdi på 4.545 kroner inklusive moms. Pressefoto.

Konkurrencen løber hele maj måned, men fortvivl ikke, hvis du ikke bliver den heldige vinder i denne måned. Hver måned starter vi nemlig en ny konkurrence. Så hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.Præmien kommer inklusive to batterier og en lader, og den samlede pris inklusive moms er 4.545 kroner. Sponsor er Makita.

Præmien udtrækkes først i juni, og vinderen får besked via Facebook.