Abonnementsartikel

Vølund Varmeteknik har leveret varmepumper og bæredygtig opvarmning til danske boligejere i mere end 40 år. Nu lancerer virksomheden S-Serien, som er en ny generation af varmepumper med integreret wi-fi, trådløs styring, automatisk softwareopdatering, vejrstyring med mere - kort sagt smartteknologi til fingerspidserne.

rich-media-1
De nye varmepumper er udstyret med den nyeste teknologi. Pressefoto.

Fjernovervågning

Opsætning og indstillinger foretages på tablet eller smartphone, ligesom løsningen tilbyder fjernovervågning og diagnosticering fra værkstedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For forbrugeren bliver dagligdagen også meget enklere. S-serien byder blandt andet på en logisk og intuitiv styring med appen myUplink, uanset hvor man befinder sig. Måske ønsker man at hæve temperaturen en grad eller to derhjemme, inden man forlader arbejdspladsen?

Hvis man da ikke overlader dét til den indbyggede vejrstyring, som følger vejrudsigten og helt automatisk sørger for den rette komforttemperatur - naturligvis i kombination med for eksempel boligventilation. Alt sammen takket være smartteknologiens muligheder.

rich-media-3
Vølunds S-serie af varmepumper har fået et mere skandinavisk design. Pressefoto.

Mere skandinavisk

Det er ikke kun teknologien, der har fået et løft ind i fremtiden. Designet er også blevet smartere og endnu mere skandinavisk i sit elegante udtryk - med rene linjer og en glat alu-låge, der åbnes med et tryk.

Selv om al betjening er designet til at foregå med en smartphone eller tablet - eller ved hjælp af stemmestyring - kan den også ske på varmepumpens display, der findes bag lågen. Her er grafikken gjort endnu enklere og mere informativ, ligesom man kan swipe på den intuitive touchscreen - akkurat som på sine andre elektroniske enheder.