Abonnementsartikel

Den nye serie starter med modellen RPW110B, en let og kompakt enhed på 110 bar. Med et pumpehastighed på 360 l/t har den kraft nok til for eksempel at rengøre havemøbler i træ, der har været udsat for vejr og vind. Den leveres med sprøjtepistol, turbolanse, variolanse, jet-skumflaske og en fleksibel slange på 5 m.

Derudover er der også to modeller på henholdsvis 120 bar- og 130 bar, der rengør med et højere tryk og har en pumpehastighed på op til 380 l/t. De to modeller er beregnede til større terrasseområder eller rengøring af bilen. RPW120B leveres med sprøjtepistol, 5 m stålarmeret slange, variolanse og turbolanse, og RPW130XRBB leveres med sprøjtepistol, turbolanse, ariolanse, 25 cm overfladerenser, universal-børste og 6 m stålarmeret slange. Sidstnævnte er beregnet til rengøring på mange forskellige overflader med større stænkkontrol ved hjælp af den medfølgende overfladerenser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stort tilbehør

Den kraftigste højtryksrenser i serien er på 150 bar. Den levere en pumpehastighed på 420 l/t. Højtryksrenseren RPW150XRB leveres med et udvalg af tilbehør til forskellige rengøringsopgaver rundt om i huset og haven. Der er tale om en sprøjtepistol, turbolanse, variolanse, 30 cm overfladerenser, roterende vaskebørste og 8 m stålarmeret slange.

Alle højtryksrenserne har en aluminiumspumpe for øget holdbarhed, og fra modellen med 120 bar til modellen med 150 bar er der også stålarmeret slange. Det er en forstærket slange med større styrke og længere levetid, ligesom man slipper for besvær med knæk på slangen.

rich-media-2
Bilvasken bliver en lille smule nemmere med de rigtige redskaber. Pressefoto.