Abonnementsartikel

Den nye 18V støvsuger fra Ryobi kommer ifølge producenten med op til 43 minutters driftstid og en en sugeeffekt på op til 95 watt. Det gør R18SV7 til en løsning, når tæpperne og de hårde gulve i hjemmet skal rengøres.

- En af fordelene ved at have et udskifteligt One±batteri som strømkilde er, at du ikke behøver at hænge støvsugeren til opladning, når batteriet er løbet tørt. Du skifter bare batterier og fortsætter rengøringen, siger Marcus Fritz, Product Manager hos Ryobi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det motoriserede støvsugerhoved kan vippes og giver brugeren mulighed for hurtige drejninger og af kontrol under rengøringen. Håndtaget har indbygget tænd/sluk-knap samt knap til at skifte funktion.

Velegnet til tæpper

Støvsugeren kan suge 1.160 l/min., og med den motordrevne børste på maksimum er den velegenet til rengøring af tæpper og bilmåtter. Eco-funktionen giver maksimal driftstid og er blandt andet målrettet til rengøring af hårde overflader som for eksempel laminat- og linoleumsgulve.

Tilbehøret omfatter et fugemundstykke og en børste, der sammen med røret kan bruges til rengøring over gulvniveau, for eksempel loftlister, polstring eller persienner.

rich-media-2
Støvbeholderen er nem at tømme. Pressefoto.

Med støvbeholderen på 500 ml kan man gøre rent i længere tid, og med den nemme rengøring af støvfilter og forfilter er produktet hurtigt at tømme og vedligeholde. Støvsugeren leveres med et vægbeslag, som gør det let at opbevare både støvsuger og tilbehør.

18V støvsugeren er den seneste tilføjelse til One+ rengøringsserien, hvor ét batteri kan bruges til over 100 forskellige have- og elværktøjer.