Abonnementsartikel

Der er masser af hække i Danmark, og skal vi nå at få dem klippet inden Sankthans, så har vi brug for endnu flere hækkeklippere. Derfor har vi også valgt endnu en hækkeklipper som præmie til månedens Facebook-konkurrence.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er tale om modellen Ego HT2410E, og den har en sværdlængde på hele 60 centimeter, hvilket betyder, at du ikke skal stå og strække dine arme for at få den sidste kant af hækken med.

De laserskårne og diamantslebne knive kører med en hastighed på 3.000 kpm. Sagt på en anden måde; der er maser af smæk i den.

Motoren er kulfri, og det medfølgende batteri på 2,4 Ah leverer en arbejdstid på op til 75 minutter, hvorefter du alligevel har brug for en kop kaffe eller noget køligt.

Ny konkurrence hver måned

Konkurrencen løber hele juni måned, men fortvivl ikke, hvis du ikke bliver den heldige vinder i denne måned. Hver måned starter vi nemlig en ny konkurrence. Så hvis du virkelig vil være med i spillet om de mange præmier, så følg os på Facebook, så er du hele tiden med, når der dukker nye præmier op.

Præmien udtrækkes først i juli, og vinderen får besked via Facebook.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vejledende udsalgspris for månedens præmie er 3147,- inklusiv moms. (Batteri og lader medfølger)

Sponsor for præmien er Ego.

rich-media-3
Ego HT2410E. Pressefoto.