Abonnementsartikel

De seneste år er danskerne i stigende grad begyndt at inddrage udtrykket fra naturen i boligindretningen, og alt lige fra træbordplader og planter til billeder og pyntegenstande kan efterhånden lede tankerne hen på udelivet.

Det gælder også hjemmets gulve, hvor trægulve de seneste år har været et populært valg hos mange. Derfor lancerer flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet nu en helt ny sildebensfliseserie, der til forveksling ligner løvtræ, men som modsat de almindelige løvtræsgulve hverken kræver maling, ludbehandling eller er modtagelig overfor ridser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Fliser kræver ingen maling eller ludbehandling. Pressefoto.

Alle fordelene

Fliseserien giver således alle fordelene, som er forbundet med at vælge et flisegulv, mens man samtidig får et løvtræsudtryk. På den måde egner det sig også godt til eksempelvis et badeværelses- eller kældergulv, hvor man typisk fravælger trægulvet på grund af den høje luftfugtighed.

Løvtræsflisen, som er let at rengøre og vedligeholde, fås i farverne eg, valnød og poppel. Fliserne har størrelsen 6,2x38 cm , og serien er en forlængelse af Mosaikhjørnets eksisterende udvalg af fliser med træudtryk

rich-media-3
Løvtræ. Pressefoto.