Abonnementsartikel

Fra den danske producent Aduro kommer nu en helt nyudviklet pilleovnsserie, der er firmaet bud på en nem, hurtig og miljøvenlig fyring. Serien er i et stilrent og enkelt design af den danske designer Casper Storm.

Serien hedder Aduro P1 og består af tre modeller, der ifølge producenten alle er designet med fokus på at gøre det nemt for brugeren at opvarme sin bolig, uden at skulle bakse med brænde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ren og enkel nordisk stil

- Aduro P1 serien er strømlinet, elegant og enkel. For at understrege det, har jeg valgt at fronten, med en stor glaslåge, står helt glat. Resultatet er en meget rolig og harmonisk ovn, som passer godt ind i ethvert hjem, siger designer Casper Storm, som står bag den nye pilleovnsserie.

Serien består af Aduro P1, Aduro P1.3 og Aduro P1.4. Aduro P1.3 og Aduro P1.4 er begge beklædt med glassider i henholdsvis sort og hvidt glas.

Tænd op med mobilen

Med et klik på fjernbetjening, touch display eller smartphone tænder man pilleovnen. Det betyder, at man med mobilen kan tænde ovnen på vej hjem fra arbejde eller ferie, så der er varmt, når man kommer hjem.

Derudover kan ovnen programmeres på ugebasis, så den tænder og slukker på udvalgte tidspunkter. Ifølge Audro har pilleovnen en høj virkningsgrad, også sammenlignet med de mest energieffektive brændeovne på markedet.