Abonnementsartikel

Med den nye busktrimmer HSA 26 får brugeren ifølge producenten Stihl et let, kompakt og praktisk haveredskab til klipning og trimning af prydtræer og hække. Den medfølgende buskkniv har dråbeformede knive, der gør, at maskinen nemmere opfanger grene og skærer på begge sider.

- HSA 26 kan bruges til at skabe såvel dekorativt formede hække og buske som klare, rene linjer og veltrimmede græskanter. Det er et premiumprodukt i 10,8 volt-klassen, siger Henrik Tångberg, der er Technical Customer Support hos Stihl Danmark.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce
rich-media-2
HSA 26. Pressefoto.

Leveres med buskkniv

Maskinen leveres ud over buskkniv også med en græskniv til trimning af græskanter. Knivene skiftes nemt uden brug af værktøj.

HSA 26 har gummibeklædte greb og ligger stabilt i hænderne takket være den ergonomiske og velafbalancerede udformning. Maskinen drives af et 10,8 V-batteri med en effekt på 28 Wh, og den tydelige indikator holder styr på batterikapaciteten.

- Det er den perfekte maskine til vedligeholdelsesarbejde i haver og på andre mindre grønne arealer. Anvendelsesområderne er mange, driftstiden er lang, og støjniveauet er lavt. Jeg er overbevist om, at mange kommer til at få stor glæde af denne maskine, siger Henrik Tångberg.

Busktrimmeren HSA 26 indgår i samme batterisystem, AS-systemet, som batterihåndsaven GTA 26, der blev lanceret tidligere dette forår. Begge maskiner kan med fordel bruges med samme batteri og oplader. Busktrimmeren vejer kun 0,9 kg inkl. batteri og leveres i en praktisk opbevaringstaske, som gør den nemmere at transportere eller hænge op på væggen.