Abonnementsartikel

Aflysningen af årets dyrskuer er en streg i regningen for mange, ikke mindst alle maskinforhandlerne for hvem, de mange dyrskuer er et stort vindue for alle deres nyheder. Det gælder også Sønderup Maskinhandel, der har en helt speciel maskine klar til kunderne.

- Vi havde glædet os til at præsentere den nye hybride fjernstyrede Xflail 80 slagleklipper på årets dyrskuer, fortæller Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Firmaet er i forvejen importør af den populære X-Rot slagleklipper.

Lavt tyngdepunkt

Det specielle ved Xflail slagleklipperen er, at den - ligesom X-Rot - er konstrueret med et meget lavt tyngdepunkt, hvilket gør den stabil og nem at manøvrere i svære terræner og på stejle skråninger. Hertil kommer, at den er udstyret med elektriske larvebånd.

Også transmissionsystemet er elektrisk, hvilket betyder, at der ikke er risiko for olielækage. Derfor er den yderst velegnet til at bruge i fredede områder.

- Vi er selv positivt overraskede over, hvor mange forskellige opgaver Xflail kan løse, både hvad angår terræn med også mængden af buskads og andet, den kan klare, siger Ole Hosbond, der også fremhæver, at maskinen er meget skånsom mod underlaget.

Mister ikke signal

Xflail 80 slagleklipperen er udstyret med en Briggs & Stratton motor med 23 HK, og den kan køre op til 8 km/t. Maskinen styres med en fjernbetjening med AFA (Automatiks Frekvent justering) teknologi, der gør at fjernbetjeningen altid kan finde en fri frekvens, hvor der ikke er signalforstyrrelser. Via fjernbetjeningen, der rækker 150 meter, kan man styre alle maskinens funktioner. Lige som Xrot-maskinen er Xflail designet med henblik på, at det er nemt at lave vedligeholdelse og reparationer. Alle komponenter er nemlig tilgængelige ved at åbne dækpladen.

rich-media-3
Salgsteam Sønderup Maskinhandel A/S: Dennis, Tommy og Ole. Pressefoto.