Abonnementsartikel

Det lignede et problem og en indskrænkning, men blev til en løsning og en udvidelse: Den danske importør af Weidemann-læssemaskiner, Stemas A/S, har forhandlersituationen på plads i både Støvring og Hjørring i Nordjylland.

Brdr. Thorsen med base i Nimtofte på Djursland overtager Weidemann-forhandlingen efter den krakkede Hjallerup Maskinforretning, og både mandskab og adresser er de samme som tidligere både i Støvring og Hjørring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Samtidig har vi jo netop etableret vores nye demo-center klos op ad Nordjyske Motorvej ved Nørresundby, og den nye Weidemann-forhandler i Nordjylland, Brdr. Thorsen, er tillige på plads i Nimtofte på Djursland, fortællerChristian Matthiesen, som er Stemas' forhandleransvarlige for Danmark og Norge.

Ideel løsning

- Det er faktisk en helt ideel løsning, hvor alle vores nordjyske kunder kan fortsætte, som intet var hændt. Forhandlerne og deres værksteder er på Læsøvej 9 i Hjørring og Mercurvej 7 i Støvring, hvor Brdr. Thorsen simpelthen er rykket ind i Hjallerup Maskinforretnings tidligere lokaler. Hele mandskabet er også fulgt med, så Weidemann-ejerne i Nordjylland vil møde samme sælgere, montører og mekanikere, som de kender i forvejen, siger Christian Matthiesen.

Foruden Weidemann-forhandlingen, har Brdr. Thorsen også overtaget salg og service af Massey Ferguson-traktorer og Kverneland-landbrugsredskaber og -materiel efter konkursen i Hjallerup Maskinforretning. Forhandling og service af tre markante mærker inden for hver sit segment medvirker til, at Brdr. Thorsen kan mønstre en veludrustet organisation med blandt andet et stort antal servicevogne.

Samme kompetencer

- Vores nye afdelinger i Hjørring og Støvring byder naturligvis ind med samme kompetencer som tidligere på adresserne. Montørerne, reservedelsfolkene og sælgerne kender både Weidemann, Massey Ferguson og Kverneland, for det er de mærker og maskintyper, de også arbejdede med tidligere. Vi er godt tilfredse med, at vi har fået forhandling af Weidemann, som vi kender som et rigtig godt maskinmærke, siger Kristian Thorsen, som ejer Brdr. Thorsen sammen med sin bror, Jørgen Thorsen.