Abonnementsartikel

Kommende ejere af en Manitou MLT625-75H får mulighed for at hurtigere fra A til B.

Den franske producent har opdateret den populære læssemaskine, som nu kan køre op til 40 km/t. Tidligere modeller nåede tophastigheden ved 30 km/t, men i den nye udgave er der lidt ekstra i motoren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- MLT-serien henvender sig generelt til industrien og landbruget. I modsætning til MT-serien, der henvender sig til byggepladser og udlejningssektoren, og som anvendes i kortere tidsrum, er læsserne i MLT-serien i aktion fra morgen til aften. Derfor kan der være meget tid sparet ved, at man kan flytte sig selv hurtigere til næste opgave, siger Claus Bjerregaard, salgschef hos Scantruck A/S.

Ingen andre ændringer

Udover den højere tophastighed har Manitou ikke ændret på maskinen, som er blevet forhandlet af Scantruck siden 2011. Maskinen har fortsat en løftekapacitet på 2,5 tons og en løftehøjde på seks meter. Den har hydrostatisk transmission, og motoren yder 75 HK.

- Det er fortsat en lille snild maskine, som kan komme til alle steder. MT og MLT serierne er meget ens, men MLT er mere baseret til læsseopgaver og længerevarende ophold i maskinen. Derfor har den mere udstyr, herunder bedre dæk, godt med lys, bomaffjedring, a/c og generelt mere komfort for føreren, siger Claus Bjerregaard.