Abonnementsartikel

Kragmann og Maskinpartner har indgået aftale med Gehl importøren, Stenderup A/S om at de i fremtiden skal sælge og servicere Gehl 's program, af Amerikanske læssemaskiner i deres respektive områder.

Samarbejdet er lavet for såvel at styrke Gehl's position i trekantområdet samt Fyn og for at udvide produktprogrammet i de to forretninger. At det sker samtidigt, hænger til dels sammen med Kragmann's opkøb af Maskinpartner for et lille halvt år siden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De to nye forhandlere ser frem til samarbejdet, og salgspersonalet har været på besøg ved Stenderup for at se og prøve det brede produktprogram.

- Vi er glade for at kunne byde en ny forhandler velkommen. Vi ser frem til at styrke vores position i trekantområdet samt på Fyn, siger adm. direktør Troels Jensen, Stenderup.

Specielt det at Gehl maskinerne er så godt udstyret fra fabrikken, er noget der tiltaler meget. Der er håndgas og kørepedal i alle de små knækstyrrede modeller, som gør at montage af et oliedrevet redskab, kan ske uden yderligere ombygning af hydrauliksystemet. Der er et stort olieflow til rådighed, f.eks. kan en AL340 levere 45 l. olie i minuttet.

Det er for øvrigt en maskine som kan leveres med kabine, og stadig holder sig under 2,4 t. Alle de knækstyrede modeller har 100% spær på begge aksler.

Programmet omfatter læssemaskiner fra 1300 til 8500 kg.