Abonnementsartikel

Selv om sommeren er i fuld gang lige nu, så bliver det altså efterår på et tidspunkt, hvilket igen bryder, at bladene falder af træerne. Og hvis du er træt af larmende maskiner, så er den nye havemaskine fra Gardena måske lige noget for dig.

Uden anstrengelse og uden støjende motor kan du med producentens nye opfindelse fjerne efterårsblade fra plæne, stier og indkørsler. Og du kan trygt sætte børnene til arbejdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opsamling af efterårsløv er sjældent den mest populære opgave, men fjerner du ikke bladene fra plænen, kan den tage skade, blive gul og begynde at rådne. Resultatet er en plæne med mos og svampe.

Let, hurtig og støjfri opsamling

Ifølge Gardena så bliver opsamling af løv nu til en sjov havetjans - også for børnene. Opsamleren fjerner blade på rekordtid, og arbejdet lægger ikke unødigt pres på din ryg. Og ikke mindst, så generer du ikke naboerne, når du arbejder.

Blad- og græsopsamleren kører nemlig hverken på batteri eller strøm - men derimod på god gammeldags håndkraft. Hold om de ergonomiske håndtag og skub opsamleren rundt, så klarer den resten. Den specialformede plastbørste transporterer bladene ind i opsamlingsposen, som du nemt kan tage af og tømme - uden behov for værktøj. Bliver børsterne slidte, kan de nemt udskiftes.

rich-media-2
Den nye opsamler fra Gardena drives fremad med en gammeldags rugbrødsmotor - altså håndkraft. Pressefoto.