Abonnementsartikel

Spearheads nye Sniper-serie fås i klippebredder fra 1,9 meter op til seks meter. Dermed findes den rette klipper til alle behov i landbrug, skovbrug og kommunalt, skriver Spearhead i en pressemeddelelse.

Sniper slagleklippere har en robust fuldsvejset konstruktion, heavy-duty gearkasse og kraftige hammerslagler monteret på elektronik afbalanceret rotor. Stor bærerulle med afskraber sikrer en ensartet klippehøjde over hele arealet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Afhængigt af model er Sniperne monteret med dobbeltskjold for lang holdbarhed og enkelt eller dobbelt modskær for optimal knusning af materialet. HD og SHD-modellerne kan standard både front- og bagmonteres, så man har fuld fleksibilitet. Det giver mulighed for at kombinere modellerne med en bagmonteret sideforskudt Sniper, så man opnår en større kapacitet og fleksibilitet til for eksempel afpudsning af frømarker, skriver Spearhead.

Klipper til grøfter og hegn

Sniper HD OS er udviklet med fuld fleksibilitet for øje. Den komplette sideforskydning sammen med muligheden for at klippe ned til -55 grader og op i lodret gør klipperen velegnet til klipning af rabatter, grøfter og mindre hegn.

Med en seks meter klippebredde leverer Sniper 600 SHD en hurtig og effektiv klipning af store arealer med en god knusning og fordeling af materialet. Klippehøjden styres over fire hjul og traktorens lift. En transportbredde på under 2,5 meter gør maskinen snild at komme rundt med.

rich-media-2
Alle Sniper modeller på nær den seks meter Sniper 600 SHD har standard hydraulisk sideforskydning, så man hurtigt og let kan klippe op til træer og hegn uden at beskadige maskine og objekt. Pressefoto.

- Med de nye Sniper modeller har Spearhead virkelig tænkt på de tre væsentligste ting ved en slagleklipper - styrke, funktionalitet og klippekvalitet. Den skal være robust for en lang levetid, og den skal være funktionel, så den bliver let og komfortabel at køre med. Samt at klippekvaliteten skal være i top. Det synes jeg absolut, man har løst til fulde med introduktionen af Sniper'ne, siger Thomas Rasmussen, produktspecialist på Spearhead hos Danish Agro Machinery.